Servicii SEO sau servicii de optimizare site-uri web

Câți dintre potențialii clienți te găsesc la o simplă căutare în Google? Cât de vizibile sunt produsele și serviciile companiei tale pentru cei care au nevoie de ele? 

Toată lumea își dorește să fie pe prima pagină în căutările Google, însă nu toată lumea ajunge în primele poziții. Practic, un site trebuie să își câștige acest drept, întrucât Google folosește nu mai puțin de 200 de semnale în algoritmul său, aflat într-o perpetuă schimbare.

Serviciile SEO PePrimaPagină sunt concepute pentru a crește vizibilitatea în cadrul rezultatelor după cuvinte cheie „naturale”, „organice” sau „gratuite”, pentru a oferi vizibilitate și a aduce trafic de calitate pe website-ul tău.

Eforturile noastre de optimizare se bazează pe adaptarea și personalizarea fiecărei campanii SEO în funcție de industrie, de specificul produselor și serviciilor și mai ales, de nevoile și dorințele potențialilor clienți.

Indiferent dacă site-ul tău nu este găsit în online, dacă traficul din site este în scădere în ultima perioadă, dacă simți că nu mai crești din punct de vedere vânzări, că ai atins un prag pe care nu poți să îl depășești sau, pur și simplu, dacă ești la început de drum, ai nevoie de servicii SEO.

În ultima perioadă, optimizarea pentru motoarele de căutare nu înseamnă doar clasarea pe primele poziții, ci a fi găsit la momentul oportun, de cât mai mulți viitori clienți ai afacerii tale.

Care sunt avantajele serviciilor de SEO?

 • SEO este una dintre cele mai rentabile investiții, chiar dacă rezultatele nu apar peste noapte. O campanie SEO bine realizată poate genera trafic și un număr de conversii impresionante, pentru câțiva ani de zile, iar primele rezultate se văd după 2-3 luni de zile.
 • Clasarea pe prima pagină în Google pentru cât mai multe cuvinte cheie relevante oferă o rată de conversie cu 12% mai mare față de orice alt canal de marketing online sau offline.
 • Potențialii clienți au mai multă încredere în rezultatele organice, neplătite față de anunțurile de tip PPC.
 • Marketingul de conținut reușește prin SEO să atragă, să creeze interes, dar mai ales, să convingă, deoarece dorința de a beneficia sau a cumpăra se poate trezi și realiza doar cu ajutorul serviciilor de optimizare de conținut.
 • SEO înseamnă promovare 24/7 deoarece niciodată website-ul tău nu dispare din rezultate, așa cum se întâmplă dacă alegi Google Ads sau orice altă formă de publicitate plătită.
 • Serviciile SEO vor atrage tipuri multiple de audiențe, care însă au aceleași nevoi, întrucât în spatele oricărei căutări se află o intenție sau o nevoie neîmplinită.
 • Serviciile de optimizare SEO îți pot ajuta afacerea să crească sau/și să își consolideze poziția, indiferent dacă este un start-up sau o companie cunoscută.

Ce înseamnă sau ce presupun serviciile SEO?

Înainte de a iniția orice campanie SEO, trebuie creat un audit complet nu doar al site-ului tău, ci și al prezenței afacerii tale în online.

Cum stai față de competiție? Cât de căutate sunt serviciile sau produsele pe care le oferi? Care sunt grupurile de cuvinte-cheie pe care potențialii tăi clienți le folosesc pentru a te găsi pe tine sau concurența ta? Cât de puternic este brand-ul tău în mediul online?

Serviciile SEO presupun un proces constant de cercetare și ajustare. Experiența ne-a învățat că performanța în SEO se atinge atunci când specialiștii care stabilesc planul sau campania de optimizare înțeleg foarte bine și dorințele, nevoile, ezitările, îngrijorările publicului vizat, dar și toate beneficiile care pot face diferența și care trebuie să fie cât mai vizibile pentru audiența care ar putea achiziționa produsele sau serviciile pe care le oferi.

Mai mult decât atât, ar trebui chiar să descopere avantaje noi și medii propice, unde concurența nu este atât de puternică și vizibilitatea se poate câștiga mai rapid, pentru că un specialist în marketing digital aduce o viziune nouă, neinfluențată de cutumele industriei.

Din păcate, fără să realizeze acest lucru, multe strategii de marketing elaborate intern urmează de obicei modelul liderului industriei, în loc să găsească o nișă proprie și metode noi de a câștiga vizibilitate, indiferent de domeniul de activitate.

De aceea, este indicat ca o campanie de marketing digital în general, dar mai ales o campanie SEO, să fie concepută de o echipă sau chiar de un expert SEO din exterior.

Avantajul este că niște specialiști din afara domeniului de activitate al companiei tale văd multe alte tipuri de strategii care dau randament în alte industrii, pe care le vor aplica adaptat în cazul tău.

După finalizarea auditului, se pot stabili obiectivele campaniei SEO. Cât de mare este potențialul? Ce este prioritar și ce are nevoie urgentă de îmbunătățiri pentru a se vedea rezultate cât mai rapid cu putință?

Rezultatele auditului și stabilirea obiectivelor dictează practic strategia și toate acțiunile care urmează a fi întreprinse. Așadar, o campanie SEO presupune:

 • Audit SEO complet, care va evidenția atât punctele forte, dar și cele nevralgice, cu impact negativ asupra vizibilității site-ului. Un audit complet include: audit tehnic, audit SEO ON Page și OFF Page, audit de conținut, auditul SEO al prezenței locale și în social media.
 • Analiza competiției, pentru a identifica oportunități, acțiuni sau acele beneficii unice pe care le aduce afacerea ta, dar care nu sunt suficient de vizibile pentru potențialii cumpărători;
 • Analiza cuvintelor-cheie, ce implică o cercetare riguroasă a termenilor de căutare folosiți, combinată cu informații utile despre modul în care clienții se uită în online după serviciile sau produsele pe care le oferi. Mai exact, se verifică atât volumul căutărilor, cât și cuvintele-cheie utilizate de competitorii tăi, oportunitățile existente și nevoile exprimate prin preocupările și întrebările publicului țintă.
 • Setarea obiectivelor din punct de vedere al vizibilității și al optimizării conversiilor.
 • Crearea strategiei SEO, care poate conține măsuri specifice de optimizare tehnică a site-ului, optimizare On Page, crearea de conținut pentru site și în afara acestuia, link building, optimizarea prezenței locale, șamd.
 • Implementarea propriu-zisă a strategiei SEO, care poate însemna de la crearea de conținut, la rescrierea întregii arhitecturi a site-ului și refacerea rețelei de link-uri interne, de la optimizări tehnice pentru a reduce viteza de încărcare a site-ului pe orice tip de dispozitiv, la stabilirea unui calendar de conținut pentru a crește vizibilitatea în căutările locale.
 • Monitorizarea rezultatelor și a performanței site-ului, folosind instrumente externe, dar și valorile colectate prin Google Analytics și Google Search Console. Aceste informații nu doar că ne arată cum funcționează site-ul tău, dar ne vor dezvălui noi posibilități de creștere organică sau pot identifica mult mai rapid lucrurile care au nevoie urgentă de ajustări.
 • Rafinarea strategiei SEO sau acțiuni pentru optimizarea conversiilor. Considerăm că multe dintre informațiile oferite de date și statistici SEO sunt neglijate și nu ajung să fie interpretate la un nivel la care să genereze idei de creștere sau de multiplicare a eforturilor într-o anumită direcție mai profitabilă față de altele.
 • Adaptarea continuă la cele mai bune practici recomandate de către motoarele de căutare și la noile măsuri recomandate de schimbările de algoritm.

De ce să alegi serviciile SEO PePrimaPagină?

✅Deoarece funcționează și oferă rezultate. Întotdeauna vom găsi calea potrivită, astfel încât site-ul tău să ajungă mai sus decât te aștepți, mai vizibil și din ce în ce mai apreciat de comunitatea online de cumpărători.

✅Pentru că nu vei mai alerga după clienți, ci vor veni ei la tine! Abordarea noastră se concentrează pe lucrurile care contează cu adevărat în SEO, care produc rezultate măsurabile, vizibile, nicidecum pe eforturile neproductive, care nu își justifică deloc costurile.

✅Știi exact ce primești și beneficiezi de o colaborare onestă și transparentă. Este normal ca una din cele mai mari rețineri, când vine vorba de serviciile de marketing digital, este să plătești o agenție SEO și să nu obții rezultatele promise sau să verifici la fiecare pas dacă a fost sărită vreo etapă în implementarea strategiei de optimizare a website-ului tău. Suntem transparenți atât în comunicarea tuturor acțiunilor pe care le întreprindem, dar și în ceea ce privește costurile fiecărei acțiuni în parte.

✅Beneficiezi de exclusivitate și de siguranța datelor confidențiale ale afacerii tale. Nu vom lucra niciodată cu concurenții tăi direcți, deoarece nu considerăm această practică etică față de clienții noștri.

✅Activitatea noastră principală se învârte în jurul SEO și al optimizării conversiilor, iar toate celelalte servicii au fost dezvoltate pentru a susține și a multiplica efectele campaniilor SEO, pe care le desfășurăm pentru clienții noștri.

✅Afacerea ta este afacerea noastră, iar alegând oricare din serviciile noastre vei avea alături un partener la fel de ambițios și dedicat în atingerea obiectivelor tale.

✅Te putem pune oricând în legătură cu oricare din clienții noștri pentru o recenzie independentă a activității noastre de până acum.

✅Și nu în ultimul rând, pentru că ne place enorm să ne lăudăm cu succesul clienților noștri, așadar vom depune toate eforturile necesare pentru a-ți pune cât mai bine în valoare serviciile și produsele pe care le oferi.

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
+40 755 430 685
©2024 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium