Content Marketing

Marketingul de conținut este în principiu scrierea de conținut interesant, relevant pentru afacerea dumneavoastră, în scopul promovării acesteia. Acest tip de conținut este esențial pentru o bună poziționare a site-ului în clasamentul motoarelor de căutare.

Pentru a putea avea un conținut coerent, interesant și în același timp optimizat, trebuie scris cu o structură specifică de cuvinte cheie și combinații de expresii, ceea ce il va face ușor accesibil cititorilor, precum și motoarelor de căutare.

Strategiile noastre de marketing de conținut se întind dincolo de construirea tradițională de link-uri (link building).

Serviciile de content marketing PePrimaPagina includ:

  • O echipă care generează marketing de conținut. Aceasta include un strateg SEO, cât și  un manager de copywriting.
  • Strategii de marketing dedicate creșterii abilității site-ului dumneavoastră de a atrage trafic și conversii, printr-un conținut de înaltă calitate
  • Conținutul original variat, sub formă de infografice, posturi pe blog, articole și chiar cărți electronice.


Noi credem că o strategie eficientă de marketing online, care aduce o cantitate importantă de trafic, dar nu aduce și vânzări/conversii este o risipă de bani și de timp. Obținerea de trafic pe site este bună, dar determinarea vizitatorilor să cumpere este ceea ce contează cel mai mult. De fiecare dată când primiți un vizitator, nu vă puteți aștepta ca acesta să cumpere. Dar, ceea ce se poate face cu siguranță, este să ajutați creșterea ratei de conversie prin metodele noastre care vă vor ajuta să valorificați la maxim traficul de pe site. 

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
©2019 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium