SEO magazine online

Optimizarea conversiilor sau Ecommerce SEO
Dacă aveți o prezență online pentru un magazin online sau offline, știți cât de important este să vă aduceți cât mai mult trafic pe site. Este dificil să vă poziționați în primele poziții ale motoarelor de căutare și să obțineți cantitatea de trafic necesară ce aduce conversii, vânzari.

PePrimaPagina.ro vă poate ajuta să:

  • creșteți traficul relevant, bine direcționat către magazinul online, cu ajutorul motoarelor de căutare
  • identificați cuvintele cheie și frazele pe care cumpărătorii le folosesc pentru a găsi magazinul dumneavoastră și implicit să optizăm site-ul dumneavoastră pentru ele
  • analizăm procesul de cumpărare online pentru a găsi eventualele lacune care ar trebui rezolvate pentru a stimula conversiile.

Pentru a avea succes online, tehnicile de SEO și de marketing pentru e-commerce intră în joc, ceea ce face va mai ușor pentru potențialii clienți să vă găsească în orice moment.

Serviciile de SEO pentru magazine online PePrimaPagina.ro, sunt cel mai bun mod de a impulsiona magazinul dumneavoatră în clasamentul primelor rezultate de căutăre, de a aduce mai mult trafic pe site și de a stimula vânzărea online și offline. Pentru a vinde, trebuie să fii vizibil și accesibil, văzut de cât mai mulți oameni posibil.

Multe dintre vânzările on-line se realizează când cineva este în căutarea unui serviciu sau produs foarte specific. Prin optimizarea site-ului pentru comerțul online sau offline, va fi mai probabil ca exact magazinul dumneavoastră să apară în aceste rezultate de căutare și să aducă trafic format din persoane decise să cumpere.

Suntem echipa de care aveți nevoie dacă ați avut ca obiectiv în momentul lansării site-ului o prezență on-line care să permită potențialilor clienți să vă găsească mai ușor, sau vânzarea de produse / servicii, abonarea la newsletter   etc. Optimizarea unui site pentru conversii este cea care vă poate ajuta să vă dați seama de valoarea site-ului dumneavoastră. Strategiile de optimizare create și implementate corespunzător aduc vizitatori care vor îndeplini cele mai ambițioase obiective, din punct de vedere al conversiilor.


Căutările organice (după cuvinte cheie) au o rată de conversie mai mare în comparație cu celelalte surse de promovare. Activitatea SEO este rentabilă și, dacă este făcută în mod corespunzător, vine cu rezultate pe măsură. 

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
©2019 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium