Social media

Expertiza în construirea unor comunități dedicate, care aduc profit companiei dumneavoastră

În fiecare zi, se lansează produse și servicii noi, așadar este extrem de important să îți creezi o prezență personală, un brand care iese în evidență în această lume competitivă. Impactul social media marketing a prins un avânt important, iar utilizatorii de social media reprezintă segmentul cu cea mai mare creștere de pe internet. 

Experții PePrimaPagina.ro știu exact ce este nevoie pentru a crea o prezență urmărită la nivel online, pentru a atrage audiența printr-o strategie sistematică de social media, perfect adaptată nevoilor și publicului dumneavoastră. 

Echipa Pe Prima Pagină vă poate ajuta:

  • Să vă stabiliți o prezență prin intermediul canalelor social media de top;
  • Să interacționați cu utilizatorii și să atrageți public nou, care să achiziționeze și să recomande site-ul dumneavoastră altor persoane. Puterea unor astfel de recomandări reprezintă aur curat pentru imaginea și dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
  • Creăm conținut valoros pentru a satisface nevoile și așteptările dumneavoastră într-un plan eficient de promovare în social media.

separator.png

Social Media Marketing

Echipa PePrimaPagina.ro știe să construiască și să gestioneze campanii de social media, să creeaze o prezență online puternica pentru clienții noștri, și în cele din urmă o comunitate de fani reali.

După cum o nu există o rețetă universală care să se potrivească oricui, personalizăm strategiile noastre de marketing pentru a se potrivi perfect cu  misiunea, viziunea si unicitatea fiecărei companii cu care lucram, indiferent de domeniu.

Vom indentifica ce tip de utilizator ar trebui să atrageți și ce canale trebuie folosite pentru a crește traficul pe site și conversiile aduse de social media.

Serviciile noastre de management social media sunt create pentru a vă oferi mai mult pentru banii cheltuiți și să ne asigurăm că veți ajunge la publicul dumneavoastră unde și atunci când trebuie.

La PePrimaPagina.ro, folosim instrumente oferite de canalele social media: Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube și Google+ în fiecare zi. Mai mult decât atât, suntem la curent și analizăm în mod constant cele mai recente tendințe și găsim modalități de a le integra în strategiile de digital marketing ale clienților noștri.

Nu în ultimul rând, un plan eficient de marketing pentru social media și nu numai, necesită mentenanță, crearea de conexiuni și obținerea de canale noi de comunicare.

Serviciile PePrimaPagina.ro includ:

  • configurarea sau optimizarea (SEO) profilului dumneavoastră în social media,
  • construirea unei comunități de fani reali,
  • adăugarea constantă de conținut optimizat SEO,
  • idei de marketing viral potrivite pentru afacerea dumneavoastră, cum ar fi clipuri interesante, evenimente, știri, articole și tot felul de conținut care încurajează vizitatorii dumneavoastră să interacționeze cu toate activitățile online și offline.

Vă putem ajuta, de asemenea, să vă promovați afacerea cu ajutorul publicității plătite pe rețelele sociale, una care să vizeze direct traficul de care aveți nevoie pentru a aduce mai multe conversii, mai multi clienți potențiali pe site.

Sunați-ne acum pentru a discuta despre cum putem crește împreună afacerea dumneavoastră!

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
©2019 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium