De ce social media?

Social media este unul dintre ultimele locuri, unde companiile pot crea mesaje gratuite în scopuri publicitare, care nu "arată" sau “sună" ca publicitatea tradițională. Internetul are peste 3,7 miliarde de utilizatori, și dintre aceștia, peste 2.3 miliarde sunt utilizatori activi de social media în întreaga lume.

În România, există peste 8,8 millioane de persoane care folosesc Facebook în mod regulat, dar există o creștere importantă a numărului de utilizatori a platformelor Instagram, precum și Snapchat sau Yotube în cadrul generației tinere.

Încă mai există foarte mult loc la masă pentru inovație în social media.  Comunicarea reală și interacțiunea este ceea ce contează în lumea social media și, deși pare simplu, este cel mai greu de realizat.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale comunicării în social media este că permite accesul la informații referitoare la ceea ce îi place publicului, ce apreciază sau ce îi displace despre brand-ul, misiunea și valorile companiei.

Diferența dintre o companie care creează un conținut de calitate este faptul că încorporează în strategia sa de marketing conținut care se adreseaza unui publicul specific, cu o probabilitate mai mare de conversie. PePrimaPagina.ro are expertiză în construirea unor comunități dedicate, care poate aduce profit pentru afacerea dumneavoastră online sau offline.

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
+40 755 430 685
©2022 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium