De ce au nevoie de SEO magazinele online?

Optimizarea pentru motoarele de căutare are mai multe scopuri pentru cele mai multe site-uri web, dar este cu siguranță mai importantă pentru e-commerce (magazinele online) decât pentru orice altă industrie. Acest lucru se datorează faptului că tipul de clienți care navighează online sunt, de obicei, mai deciși să cumpere, atunci când aceștia fac o căutare specifică, mai degrabă decât doar să facă o cercetare de piață sau să se uite pentru distracție. 

Indiferent cât de uimitoare sunt produsele sau serviciile pe care le vindeți, dacă nu sunt vizibile, potențialii clienți nici măcar nu știu că există un astfel de magazin.

SEO pentru e-commerce asigură vizibilitatea magazinului dumneavoastră, astfel încât să puteți maximiza profiturile. În cazul în care site-ul dumneavoastră nu este optimizat pentru aceste cuvinte cheie, șansa de a apărea pe prima pagină pentru cuvintele care generează trafic cu un grad ridicat de cumpărare, va fi foarte mică.

Chiar și în cazul în care vindeți numai un singur produs sau un serviciu, există mai multe cuvinte cheie, fraze și variații care trebuie luate în calcul. Prin ignorarea SEO, riscați să fiți invizibil. Cu cât mai puțini clienți vor ști despre magazin, cu atât vor fi mai puține vânzări, iar creșterea va fi diminuată. SEO va duce la o creștere a traficului de calitate si implicit a veniturilor stabile.

Optimizarea pentru motoarele de căutare este, de asemenea, eficientă din punct de vedere al costurilor în cazul unei industrii foarte competitive, unde se  cheltuiesc sume mari de bani pentru a aduce pe site trafic plătit.

O bună strategie SEO te face mai puțin dependent de acest trafic. Puteți alege să achiziționați anunțuri de gen PPC, dar în cazul în care bugetul este limitat, SEO este o modalitate foarte bună de a genera în timp trafic calitativ și a crește vânzările fără a plăti pentru ele în mod direct.

SEO pentru magazinele online reprezintă un proces complex. În scopul de a vinde online, trebuie să vă asigurați că atrageți tipul corect de client pentru site-ul dumneavoastră. Puteți realiza acest lucru, asigurându-vă că aveți conținut interesant pentru acesta , conținut care conține cuvintele cheie potrivite. În plus, fiecare pagină de produs ar trebui să fie optimizată pentru motoarele de căutare, astfel încât să conțină cantitatea necesară de text informativ, descriptiv, ce va convinge clienții să cumpere și motoarele de căutare să-l poziționeze pe prima pagină din rezultate.

Strategia noastră analizează în profunzime fiecare pagină a site-ului dumneavoastră, pentru a ne asigura că fiecare are conținutul optimizat în funcție de cuvintele cheie, că imaginile sunt optimizate și descrise suficient de bine pentru a putea fi citite si ele de către motoarele de căutare și că nu pierdeți din vedere nici un element crucial din punct de vedere SEO.

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
+40 755 430 685
©2022 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium