Ce este marketingul de continut (content marketing) si de ce este atât de important?

În zilele noastre, marketingul de conținut este una dintre cele mai eficiente strategii de marketing. Content Marketing se concentrează pe furnizarea de conținut interesant pentru vizitatorii site-ului, care poate îmbraca diverse forme, de la articole și postări pe blog, la continut video sau infografice.

Marketing-ul de conținut poate fi folosit pentru a le face cunoștință consumatorilor cu brand-ul dumneavoastră, atâta timp cât acesta generează informații utile și interesante. Pentru a crea conținut valoros, este nevoie de timp, viziune și răbdare.

Ne diferențiem prin faptul că planificăm cu atenție totul, de la proiectarea și crearea de strategii SEO, până la promovarea în social media si câștigarea link-urilor externe. Considerăm că dacă se construiește pe o bază solidă și se cunoaște foarte bine afacerea, clienții acesteia și concurența, rezultate reale vin în urma generării unui conținut de înaltă calitate și link-uri de la autorități relevante, de actualitate. Ne asigurăm că strategiile on-page si off-page sunt sincronizate, în scopul de a livra traficul interesat direct către site.

Echipa PePrimaPagina.ro înțelege cât de importantă este pentru afacerea dumneavoastră clasarea în prima pagină după cuvintele cheie, cât si un volum substanțial și constant de vizitatori pe site. Suntem însă conștienți de faptul că toate acestea își pierd valoarea dacă nu duc la conversii, nu se concretizează în vânzări.

Optimizăm inclusiv canalele care aduc vizite (inbound funnels), cât și paginile de destinație (landing pages) pentru a ne asigura că vizitatorii dumneavoastră vă vor crește veniturile și vor produce rezultate pe măsură.

Pe Prima Pagina
Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00
office[at]peprimapagina[.]ro
©2019 PePrimaPagina - Toate drepturile rezervate. By Pixelarium